>Non velat umbra diem…

>

«Ο κ. Σαμαράς γνωρίζει επίσης, από την μακρόχρονη θητεία του στον πολιτικό στίβο, ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες στη Νέα Δημοκρατία και ικανοποίηση στους ψηφοφόρους της. Ορισμένοι όταν έρχονται και άλλοι όταν φεύγουν…», με τέτοιες… «αυθόρμητες» προτροπές (κάτι σαν την… αυθόρμητη και «τυχαία» συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο ή σαν την επίσης «αυθόρμητη» προτροπή κάποιων «οννεδιτών» για να θέσει ο Σαμαράς υποψηφιότητα…) που διοχετεύει και αναπαράγει τεχνηέντως και σε καθημερινή βάση στον τύπο και το διαδίκτυο (π.χ. εδώ και εδώ) το «σύστημα Σαμαρά», οι νέοι «σφουγγοκωλάριοι» του Σφουγγαράκια της Ρηγίλλης, οι εισβολείς αυτοί της Αριστεροδεξιάς που κατέλαβαν τη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, επιχειρούν να περάσουν… το «μήνυμα» των επικείμενων «προγραφών» με τις οποίες ο Φύρερ θα προσπαθήσει να επιβάλει το «αρχηγικό» του πρεστίζ…

Τα παπαγαλάκια προλειαίνουν το έδαφος και χτυπούν τα… πρώτα καμπανάκια προτού ο «λαοπρόβλητος» (τέτοιες… φαιδρότητες είχαμε να ακούσουμε από την αλήστου μνήμης εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου! Αλίμονό μας…) κρούσει τους μεγάλους κώδωνες διαγραφών και περιθωριοποιήσεων όσων δεν προσκυνούν δουλικά την… παπική παντόφλα του!

Τυπικά, μπορεί να βρει ή να επινοήσει όσες αφορμές θέλει για να το πετύχει. Πολιτικά και ηθικά όμως είναι από τώρα τελειωμένος και η παρουσία του στην ηγεσία της ΝΔ τόσο θνησιγενής που κάθε διαγραφή θα είναι και ένα καρφί στο προσωπικό του πολιτικό φέρετρο! Ας το γνωρίζει πολύ καλά. Η διαγραφή οποιουδήποτε στελέχους της Παράταξης σημαίνει αυτοδικαίως και την απόρριψη και προσβολή όλων εκείνων των πολιτών που διαχρονικά έχουν εκφραστεί μέσα από τις πολιτικές θέσεις και την προσωπικότητά του. Όταν, π.χ., διαγράφεις έναν εκλεγμένο βουλευτή, τότε κηρύσσεις πόλεμο με όλους τους ψηφοφόρους του που κάτι ξέρουν για να τον στέλνουν στο Κοινοβούλιο…

Ο κ. Σαμαράς μπορεί, εάν αυτό τελικά επιθυμεί, να δημιουργήσει ένα μικρό, φοβικό, απόλυτα ελεγχόμενο κόμμα μειοψηφίας και περιχαράκωσης, ένα κόμμα που θα αποχαιρετίσει οριστικά την προοπτική της διακυβέρνησης, ανεξάρτητα από την πορεία των αντιπάλων του… Ένα κόμμα στα γνωστά μικρά και ανεπαρκή «μέτρα» του Αντωνάκη, που έμεινε επί 10 χρόνια στο σπίτι του, γιατί ο Λαός του γύρισε την πλάτη και έστειλε το κόμμα-τραβεστί των διαπλεκομένων (ΠΟΛ.ΑΝ.) στα αζήτητα και τη Χωματερή της Ιστορίας.

Η αληθινοί Νεοδημοκράτες οφείλουν να επαγρυπνούν. Η Μεγάλη Παράταξη δεν πρέπει να αφεθεί στα χέρια των Εφιαλτών και Κομπλεξικών που σήμερα λυμαίνονται τον ηγετικό της πυρήνα, αλλά αδυνατούν να εκφράσουν το σύνολο και την πλειοψηφική της δυναμική. Η σκληρή αυτή δοκιμασία για όλους εμάς, τους συνεπείς αγωνιστές της ΝΔ, θα μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς και ώριμους: μέχρι τώρα αντιπαλεύαμε το σύστημα ΠΑΣΟΚ έχοντάς το απέναντί μας. Σήμερα πια έχει εισβάλει και εγκατασταθεί στο ίδιο μας το σπίτι… Γι’ αυτό και η πολιτική «απολύμανση» θα είναι αρκετά επώδυνη… Θα πρέπει να διέλθουμε μέσα από πολλές και μεγάλες κακοτοπιές, όμως στο τέλος θα νικήσουμε!

Non velat umbra diem…

Advertisements
This entry was posted in ΝΔ, Σαμαράς, διαδίκτυο, νταβατζήδες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s