Από πότε πρέπει να παίρνει την άδεια του ανύπαρκτου;….

Μία μόλις εβδομάδα μετά το ταξείδι του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κύπρο η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποιεί την Τρίτη την δική της επίσκεψη στη μεγαλόνησο καλεσμένη του ΔΗΣΥ.
Η κ. Μπακογιάννη δεν είχε ενημερώσει για την επίσκεψή της τον πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά ούτε τον υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο ή τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας. Η Ρηγίλλης δεν κρύβει την ενόχλησή της θεωρώντας ότι είναι μία κίνηση με την οποία η κ. Μπακογιάννη θέλει να δηλώσει την αυτόνομη πορεία της εντός και εκτός χώρας.
σχόλιο του ιστολογίου:
Δηλαδή μια πρώην Υπουργός των Εξωτερικών θα έπρεπε να ρωτάει τον “ανύπαρκτο”, για τις προσωπικές της προσκλήσεις;
και γιατί θα έπρεπε να πάρει άδεια για να συμμετάσχει σε μία εκδήλωση;
ΕΛΕΟΣ! νε0-ΠΟΛ.ΑΝίτες & μετα-ΚΕΠίτες… ασχοληθείτε με την αντιπολίτευση και αφήστε τις κοντρίτσες και τα κακιώματα…

Το ότι πηγαίνει στην Κύπρο που είχε επιλέξει ο κ. Σαμαράς για να συμβολίσει την προτεραιότητά του στο μείζον εθνικό θέμα εκ των πραγμάτων λειτουργεί ανταγωνιστικά προς την ηγεσία του κόμματος. Μάλιστα θα γίνει δεκτή με τρόπο που δεν αναλογεί σε απλό βουλευτή αφού ήδη υπάρχει πρόγραμμα συναντήσεών της με τον πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, τον πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων. Επιπλέον θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΔΗΣΥ σε εκδήλωση με τίτλο: «Ευρωπαϊκοί θεσμοί και οικονομία: Τι μας αποκάλυψε η οικονομική κρίση».
Η εκδήλωση θα της δώσει την δυνατότητα να ξεδιπλώσει την άποψή της για την οικονομική κρίση και για την αντιμετώπισή της που δεν ταυτίζεται με την επίσημη γραμμή του κόμματος και θα επαναλάβει και την διαφωνία της με τις εξεταστικές επιτροπές. Κομματικοί παρατηρητές σημειώνουν ότι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Νίκος Αναστασιάδης μοιράζεται με την κ. Μπακογιάννη τις ίδιες απόψεις για την επίλυση του κυπριακού όπως είχε φανεί και από την σύμπτωσή τους υπέρ του σχεδίου Ανάν. Η επίσκεψη αποκτά επιπλέον σημασία καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ελληνοκυπριών και τουρκοκυπρίων για ένα δεύτερο σχέδιο Ανάν όσο κι αν όλοι λένε ότι αυτό έχει οριστικά ενταφιαστεί.
Φυσικά υπάρχει και η εσωκομματική διάσταση αφού η κ. Μπακογιάννη απαντά στον κ. Σαμαρά με επίδειξη ισχύος προκειμένου να δείξει ότι έχει περίοπτη θέση στο κόμμα, διαθέτει δικά της ερείσματα εκτός του ελλαδικού χώρου και είναι σε θέση να τον αγνοεί και να ασκεί προσωπική πολιτική. Η Ρηγίλλης το αντιμετωπίζει σαν πρόκληση από την πλευρά της, δεν κρύβει την ενόχλησή της και επιφυλάσσεται για την απάντησή της.
σχόλιο ιστολογίου:
σιγά τα αυγά!
Ορισμένοι εκτιμούν ότι με την κίνησή της αυτή η κ. Μπακογιάννη δείχνει την απόφασή της να ακολουθήσει διακριτή πορεία εντός εκτός και επί τα αυτά του κόμματος. Η κ. Μπακογιάννη αποφεύγει την ευθεία εσωκομματική αντιπαράθεση με τον κ. Σαμαρά και κάνει πολιτικές κινήσεις με ευρύτερο περιεχόμενο που δίνουν όμως διαφορετικό στίγμα.
σχόλιο ιστολογίου:
και πάρα πολύ καλά κάνει… αφού ο υπεύθυνος του κόμματος είναι ανύπαρκτος και λίγος!
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ:
άσε τον ρεβανσισμό, μάζεψε τον “ανύπαρκτο
και κοίταξε να είσαι δίπλα στα έξυπνα και απέναντι στα χαζά…
σε περίμενα πιο έξυπνο… κρίμα!
Advertisements
This entry was posted in Αβραμόπουλος, Μπακογιάννη, ΝΔ, Σαμαράς. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s