Ο Βαγγέλης τους ανάγκασε σε άτακτη φυγή

Η διοικητική χαλαρότητα που υπήρξε πέρυσι στον Ολυμπιακό, επέτρεψε στον Παναθηναικό να καλύψει το …κενό που προκλήθηκε σε όλα τα θεσμικά όργανα και να κυριαρχήσει σε όλους τους τομείς, με αποτέλεσμα την κατάκτηση του νταμπλ.

Από το καλοκαίρι όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά με… την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη που δεν άφησε τίποτα στην τύχη.

Συγκρούσθηκε, χάλασε φιλίες, αναμετρήθηκε με τις …σκοτεινές δυνάμεις και προς το παρόν μπορεί να καμαρώνει ότι οι οικονομικές και προσωπικές θυσίες που έκανε για τον Ολυμπιακό έπιασαν τόπο.

Ο Νίκος Πατέρας …έπαιζε πέρυσι χωρίς αντίπαλο, ενώ φέτος βρήκε μπροστά του τον επιστήθιο φίλο του. Αρχικά δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η φιλία θα κυριαρχήσει της αντιπαλότητας Ολυμπιακού-Παναθηναικού με την κοινή παρουσία τους στο δείπνο του Πλατινί. Δεν άντεξε όμως για πολύ και θρυμματίστηκε για χάρη του Ολυμπιακού που κυριάρχησε της πολύχρονης αδελφικής σχέσης των δυο ανδρών. Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στην εικόνα των δυο ομάδων, τη βαθμολογική διαφορά τους, αλλά και στην δυναμική παρουσία του Ολυμπιακού σε όλα τα όργανα .

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άτακτη αποχώρηση των Βγενόπουλου, Πατέρα, στον Ολυμπιακό όμως δεν υπάρχει εφησυχασμός. Ο Παναθηναικός δεν είναι ο σύλλογος που θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη μετά από μια διοικητική κρίση και στον Πειραιά περιμένουν την αντεπίθεση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Τα δεδομένα όμως θα είναι διαφορετικά απο αυτά που ίσχυαν πέρυσι.

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο άλλαξε θεαματικά την κατάσταση που επικρατούσε και ο Ολυμπιακός είναι ξανά δυνατός. Όπως στο παρελθόν. Το πρωτάθλημα όμως έχει ακόμη ένα γύρο και η ομάδα δεν θα αφεθεί στην τύχη της. Θα ενισχυθεί με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και την ευρωπαική παρουσία του την επόμενη περίοδο.

Advertisements
This entry was posted in Αθλητισμός, Ολυμπιακός, Olympiakos. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s