Με την αντιμητσοτακική προπαγάνδα των Χουντικών στήθηκε όλος ο βρώμικος πόλεμος και οι συκοφαντίες κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά! Με τα εμέσματα χουντικών και μασόνων (όπως ο Ιωάννης Παΐζης με το κατάπτυστο και ανιστόρητο βιβλίο του «Η Μάχη της Κρήτης», εκδ. 1971, εξώφυλλο στο πλάϊ) στήθηκε όλος ο βρώμικος πόλεμος και οι συκοφαντίες για δήθεν συνεργασία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τους Γερμανούς Κατακτητές!!!
Συκοφαντίες που με ιδιαίτερη ευκολία υιοθέτησε και αναπαρήγαγε η… λεγόμενη «Δημοκρατική Παράταξη» του Αρχιαπατεώνα Ψυχοπαθή Ανδρέα Παπανδρέου και το σύστημα ΠΑΣΟΚ-Λαλιώτη…
Σήμερα οι Σαμαροκοπρίτες, όπως ο Ψευδοκρητικός «Ίχνος«, μας στέλνουν τα αποκόμματα από τα χουντικά βιβλία του Παΐζη, για να μας πουν πως ο Μητσοτάκης ήταν «δοσίλογος«!
Φαιδρά ανθρωπάκια της Ακροδεξιάς και της Χούντας, οι συκοφαντίες του Παΐζη, που… πέρασαν ευδοκίμως τη λογοκρισία της Χούντας και εκδόθηκαν το 1971, αποτελούν ΤΙΜΗ για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το γνήσιο αυτό Αγωνιστή και Εκφραστή της Δημοκρατίας! Δεν καταλαβαίνετε πως με αυτά που σκαρφίζεστε ξεφτιλίζεστε κι εσείς και ο Σαμαροπροδότης αρχηγός σας ακόμη περισσότερο; Το ξέρουμε πως στο DNA σας έχετε τα χουντοβασιλικά και ακροδεξιά ορμήματα, αλλά μην εκτίθεσθε και τόσο πολύ! Δεν κάνει, Φασίστες της Νεοδεξιάς! Αίσχος και Ντροπή σας! Και ιδιαίτερα σε ορισμένους που προσβάλλουν και την Κρήτη μας, στην οποία η βαθειά Δεξιά ήταν πάντα μια οικτρή μειοψηφία δοσιλόγων και προδοτών! Και έρχονται τώρα αυτοί να κατηγορήσουν το Μητσοτάκη για «συνεργάτη των Γερμανών»! Το Μητσοτάκη, που δεν ξέρω κι εγώ πόσα παράσημα έχει από τους Συμμάχους για την συμβολή του στην Αντίσταση κατά των Ναζί! Που το όνομά του είναι καταχωρημένο στα αδιάψευστα ντοκουμένα της Κατοχής ανάμεσα στις Κρητικές Αντιστασιακές Οργανώσεις!
Ούτε για φτύσιμο δεν είστε, Σαμαροκοπρόσκυλα Φασιστάκια! Ούτε για φτύσιμο
Advertisements
This entry was posted in Μητσοτάκης, Σαμαράς. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s