Μας… «μπλόκαρε» ο Antonis-Marios Papagiotis στο Facebook!!! Ουαί! Θρηνούμε για τη μεγάλη απώλεια!…!

«Επειδή, εκμεταλλεύεσαι την ελευθερία που σου δίνω και συνεχίζεις, αποφάσισα να την περιορίσω μέχρι τα όρια των Ανωγείων, άντε και των Ζωνιανών. Γι’ αυτό και θα σε μπλοκάρω…»

Με το παραπάνω μήνυμα ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης (Antonis-Marios Papagiotis) επέλεξε να μας «μπλοκάρει» για να μην μπορούμε να σχολιάζουμε και να απαντάμε στις… ανακρίβειες, τα ψεύδη και τις αμπελοφιλοσοφίες που δημοσιεύει στο facebook (και σε διάφορα ιστολόγια, αφού ο ίδιος δεν έχει το θάρρος να δημιουργήσει δικό του μπλογκ και να δέχεται την κριτική και το διάλογο με τους αναγνώστες, όπως εμείς…)

Ο κ. Παπαγιώτης είχε φάει το κράξιμο της ζωής του, όταν ένα χρόνο πριν εμφανιζόταν δήθεν να υποστηρίζει τη Ντόρα Μπακογιάννη στην κούρσα διαδοχής στη ΝΔ. Τότε τον έβριζαν πατόκορφα οι σαμαρικοί (κυρίως στο press-gr, όπου έγραφε τότε, γιατί μάλλον πως έφαγε πόρτα κι από κει…).

Ένα χρόνο μετά εμφανίζεται -ως διά… μαγείας- να επιτίθεται με ψεύδη, ανακρίβειες και προσωπική εμπάθεια (που υποδηλώνει… ανικανοποίητες επιθυμίες) στην Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Και εμείς, ως μέλη -και μάλιστα ιδρυτικά- του κινήματος θεωρήσαμε καθήκον να του απαντήσουμε σ’ αυτά που γράφει. Όμως ο κ. Παπαγιώτης δεν αντέχει στο διάλογο. Με διάφορες φτηνές προφάσεις τον αποφεύγει, ενώ αρέσκεται στις σοφιστείες και τις υπεκφυγές.

Η αλαζονεία και η κενοδοξία του κυρίου αυτού είναι εμφανείς στο… ξεκαρδιστικό μήνυμά του που παραθέσαμε στην αρχή. Ειδικά οι φράσεις του, «εκμεταλλεύεσαι την ελευθερία που σου δίνω…» και «…αποφάσισα να την περιορίσω μέχρι τα όρια των Ανωγείων, άντε και των Ζωνιανών» μας προβληματίζουν ιδιαίτερα για τα συμπλέγματα που υποκρύπτουν.

Λυπούμαστε που δεν θα είμαστε συνοδοιπόροι στη Συμμαχία με τον κύριο Παπαγιώτη! Ταυτόχρονα όμως χαιρόμαστε, γιατί η Συμμαχία θέλει «άντρες με παντελόνια», όπως έγραψε για κάτι παρεμφερές κάποια φίλη του κυρίου Παπαγιώτη, με ευθυκρισία, ξεκαθαρισμένες θέσεις, χωρίς ιδιοτέλεια και ακατανόητα απωθημένα.
Advertisements
This entry was posted in blogs, ψεύδη, διαδίκτυο. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s