>Σε… «διαβούλευση» ο αφελληνισμός της Ελλάδας!!!

>

«Νομοθετική πρωτοβουλία Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα».

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009


Αναρτάται στο διαδίκτυο η νομοθετική πρωτοβουλία «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα» προκειμένου να τεθεί σε διαβούλευση με τους πολίτες και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς έως τις 07/01/2010 ώστε στη συνέχεια να κατατεθεί ως Σχέδιο Νόμου προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή».

Αυτά τα… δημοκρατικά και διαβουλευτικά αναγράφονται από χθες στο http://www.opengov.gr/. Ξεκίνησε λοιπόν κανονικότατα το δούλεμα (ή, επί το πασοκικότερον, η… «διαβούλευση»…) και για το κρισιμότατο αυτό ζήτημα της σκανδαλώδους «ελληνοποίησης» χιλιάδων μεταναστών-εκκολαπτόμενων πράσινων ψηφοφόρων!!!

Για άλλη μια φορά, το Φαύλο ΠΑΣΟΚ προχωρά σε μια… Εθνικά Ζημιογόνα Πράξη, λίγους μόλις μήνες μετά τις Εθνικές Εκλογές, όπου υφάρπαξε την ψήφο του Λαού με Ψέματα, χωρίς να έχει πει προεκλογικά το παραμικρό σχετικά με τις ανθελληνικές του προθέσεις! Τραγική επανάληψη του ζοφερού σκηνικού μετά τις εκλογές του 2000, όταν στο στόχαστρο μπήκε η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες! Και τότε με απάτη, αφού ο Λαός δεν είχε ενημερωθεί προεκλογικά για τις αντεθνικές και αντίχριστες προθέσεις τους… Και το πιο εξωφρενικό -όπως βλέπουμε και στον τίτλο του υπό «διαβούλευση» νομοσχεδίου- είναι ότι… εξομοιώνονται οι Έλληνες Ομογενείς της αλλοδαπής με τους πάσης προελεύσεως αλλοδαπούς μετανάστες στην Ελλάδα!!!

Δυστυχώς, το ζήτημα που ανακύπτει τώρα είναι ακόμη πιο σημαντικό και ολέθριο για την ταυτότητα και τη συγκρότηση του Έθνους και της Ελλάδας. Η «αμερικανοποίηση» ενός βαλκανικού εθνικού κράτους υπηρετεί φυσικά τα καταχθόνια σχέδια των υπερατλαντικών αφεντικών του Γιωργάκη και του Αντωνάκη, γι’ αυτό ο ένας αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση και ο άλλος -ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης- έχει επιφορτισθεί με την «ομαλοποίηση» και «εξουδετέρωση» των σφοδρών λαϊκών αντιδράσεων που αναμένονται!

Ο ρόλος του Σαμαρά εν προκειμένω είναι ακόμη χειρότερος και από εκείνον του γνωστού Αμερικανοεβραιοσπορίτη Τζέφρυ. Ο Σφουγγαράκης, με την πλαστοπροσωπία του «πατριώτη» που τον έχει ντύσει το σύστημα, μπορεί να αποκοιμίσει τις αντιδράσεις μεγάλης μερίδας πολιτών, κάτι που δεν θα ίσχυε, εάν τηρούσε τη σθεναρή στάση π.χ. του Καραμανλή στο ζήτημα των ταυτοτήτων

Σιγά-σιγά όλοι θα αντιληφθούν γιατί το σύστημα ΠΑΣΟΚ έδωσε τα ρέστα του στην παρ’ ελπίδα εκλογική επικράτηση του Σαμαρά στις 29 Νοεμβρίου… Οι «συγκάτοικοι» του Άμχερστ δεν «(παρα)μορφώθηκαν» τσάμπα πριν από 35 τόσα χρόνια στα καλύτερα και ακριβότερα αμερικανικά κολλέγια… Από τότε προετοιμάστηκαν για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στο εγγύς και απώτερο μέλλον

Και μόνο ένας μπορεί να τους ανακόψει τα δόλια σχέδια: Ο Κυρίαρχος Λαός, εάν φυσικά αφυπνισθεί από τον… «ύπνο του δικαίου»…

This entry was posted in ΓΑΠ, ΗΠΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σαμαράς, εθνικά θέματα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε