>Κυριάκος: «Έλα, πατέρα μου, να σου δείξω τ’ αμπελοχώραφά σου…»

>

Διαβάσαμε σήμερα στο «ΒΗΜΑ» ότι ο Κυριάκος είχε εκφράσει τη διαφωνία του με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, γεγονός που αποτέλεσε το ορόσημο για να ξεκαθαρίσει η ήρα του σαμαρικού λαϊκισμού από το στάχυ της αληθινής Φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς Παράταξης, που ακόμη και σήμερα εκπροσωπείται αυθεντικά από τον Ψηλό.
Ο Κυριάκος -που κατά καιρούς διατείνεται δεξιά κι αριστερά πως είναι «Φιλελεύθερος»…- εμφανίστηκε άμεσα να διαφωνεί με την… κριτική του Μητσοτάκη… Μια κριτική που κάνει ο κάθε γνήσιος και αληθινός Φιλελεύθερος απέναντι στη λαϊκίστικη ακροδεξιά στρατηγική του Σαμαρά και των περί αυτόν!
Αναγνωρίζει ο Κυριάκος, ότι πρόθεση του πατέρα του δεν ήταν να βγει και να καταγγείλει το Σαμαρά ως «λαϊκιστή»… Και εμείς αυτό πιστεύουμε. Άλλωστε όσοι παρακολούθησαν τη συνέντευξη, διαπίστωσαν, ότι ο Ψηλός προσπάθησε να αποφύγει τον ευθύ χαρακτηρισμό. Ούτως ή άλλως απ’ όσα είχε ήδη πει (αυτά που σταθερά πιστεύει και λέει εδώ και δεκαετίες) ο χαρακτηρισμός για τον Σαμαρά έβγαινε από… μόνος του! Όταν ο απόλυτα δικαιωμένος ιστορικά Μητσοτάκης καταγγέλλει όσους ανεύθυνα επενδύουν στον «αντιμνημονιακό ανένδοτο» -ποντάροντας ουσιαστικά στη χρεοκοπία και καταστροφή της χώρας- είναι αυτονόητο, ότι ο αρχηγός της λαϊκίστικης ΝΝΔ εμπίπτει στη σφαίρα της αποδοκιμασίας και της κριτικής.
Το ζήτημα δεν είναι η λέξη «λαϊκιστής» -που αποτελεί πια κοινή αίσθηση για το Σαμαρά στην ελληνική κοινωνία- αλλά η οδύνη των αντιπάλων του Μητσοτάκη που διαπιστώνουν τη μεγάλη του δικαίωση στο λαό και, κυρίως, την Ιστορία. Αυτή η απόγνωση τους έχει εξωθήσει σε σχιζοφρένεια και κινήσεις πανικού, όπως εκείνο το αναιδές και νοσηρό «καληνύχτα»! Και βεβαίως δεν θα μπορούσαν να «ευχηθούν» τίποτε διαφορετικό οι βαθειά νυχτωμένοι και σκοταδιστές του σαμαρισμού! Η νύχτα είναι το στοιχείο τους και το DNA τους. Η φαυλότητα είναι η ταυτότητά τους. Και ο Προδότης Σαμαράς ο αυθεντικός και φυσικός τους ηγέτης.
Ο Κυριάκος όμως -ανεξάρτητα από το τι θέλει να κάμει, δικαίωμά του, κρίνεται…- δεν μπορεί να βγαίνει και να κάνει… υποδείξεις στον εμπειρότερο Ηγέτη της χώρας, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Να του λέει, εάν πρέπει να βγει ή όχι και να μιλήσει για το καλό της Πατρίδας μας, όταν ακόμη βρισκόμαστε στο γκρεμό και οι εθνοκαταστροφικές κραυγές των σαμαράδων μας σπρώχνουν στον… πάτο!
Ο Ηγέτης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποτελεί Εθνικό Σύμβολο και Κεφάλαιο. Η μέριμνά του είναι το καλό της Πατρίδος, και όχι η… αποτυχία του Σαμαρά, όπως θέλουν να διακηρύττουν οι αρρωστημένοι οπαδοί του Μεσσήνιου Λαϊκιστή. Για το Σαμαρά αδιαφορεί, όπως αδιαφορεί και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα είναι το ζητούμενο και αυτή καίει κάθε σοβαρό και υπεύθυνο Έλληνα Πατριώτη, όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!
Ο Σαμαράς, έτσι κι αλλιώς, έχει την αποτυχία και τη θνησιγένεια στο DNA του! Είναι πολιτικό «ανθρωπάκι», γόνος μεγάλων «τζακιών» με μακροχρόνιες διασυνδέσεις σκοτεινών κέντρων και του παρασκηνίου… Ο ίδιος όμως είναι Ανίκανος, Λίγος και Μικρός επίγονος όλων αυτών. Ευτυχώς για την Πατρίδα μας, δηλαδή…
Εάν ο Κυριάκος επιλέγει να μείνει και να υπηρετεί τη ΝΝΔ του Σαμαρά και όλο αυτό το ψυχωτικό σύμπλεγμα των Ακρονεοδεξιών Φασιστών του Αρχηγαντώνη, με γεια του με χαρά του! Αν πάλι πιστεύει, ότι μπορεί ακόμη και «να διαφωνεί και με επιλογές της ηγεσίας του κόμματός του, όταν θεωρεί ότι κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση…», όπως δήλωσε σήμερα στο «ΒΗΜΑ», τότε εκείνος είναι ακόμη πιο βαθειά νυχτωμένος και από το σημερινό αρχηγό του… Καθώς, ήδη ο Αντώνης έχει αποδείξει, ότι δεν αντέχει στον πλουραλισμό, τη διαφορετική γνώμη, το διάλογο. Εκτός κι αν, για να κρατήσει ένα «Μητσοτάκη», κάνει τα στραβά μάτια… Που δεν το βλέπουμε καθόλου πιθανό…
This entry was posted in Μητσοτάκης, ΝΔ, Σαμαράς. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε