>Τι άρεσε στον Μαρινάκη

>

Μπορεί ο Ευάγγελος Μαρινάκης να λείπει για επαγγελματικούς λόγους στο Λονδίνο, όμως αυτό δεν του απαγορεύει στο ελάχιστο από το να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα και να ζει με πάθος την προσπάθεια για κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού παρακολούθησε δορυφορικά τη μάχη στην… Καβάλα για την 13η αγωνιστική της Super League και έμεινε ικανοποιημένος με αρκετά πράγματα απ’ όσα είδε, πάντα με βάση τα δεδομένα που ισχύουν, δηλαδή το ότι η ομάδα προερχόταν από ήττα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και εν πολλοίς βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο.

Ο 43χρονος εφοπλιστής ευχαριστήθηκε με το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν πάθος και δεν δίσταζαν να βάλουν τα πόδια τους στην «φωτιά» και να δώσουν τις μάχες τους πάνω στο χορτάρι του «Ανθή Καραγιάννη». Με λίγα λόγια, δεν μάσησαν στο ελάχιστο και αυτό του άρεσε πάρα πολύ. Ο Μαρινάκης έβαλε σε δεύτερη μοίρα το κομμάτι της εμφάνισης κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω του ότι ήταν ειδικών συνθηκών το ματς μετά το χαμένο παιχνίδι στην Καλογρέζα.

Αυτό που υποστηρίζει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι πως επί της ουσίας, η συγκομιδή δεν ήταν τόσο κακή για την συγκεκριμένη τριάδα εκτός έδρας αγώνων, αν συνυπολογίσει κανείς το πως ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ. Αν έμπαινε το γκολ του Ντουντού, τότε πιθανότατα θα έπαιρνε και εκείνο το τρίποντο και ο Θρύλος θα ήταν «καβάλα στ’ άλογο» όσον αφορά την βαθμολογική συγκομιδή.

Την δεδομένη στιγμή μετράει το αποτέλεσμα και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν μένει στην εμφάνιση του δευτέρου μέρους. Ο ίδιος πιστεύει ότι εφόσον επανέλθουν οι όποιοι τραυματίες, σίγουρα θα βρει ρυθμό η ομάδα και θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, όπως έκανε σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι σήμερα.

This entry was posted in Αθλητισμός, Ολυμπιακός, Olympiakos. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε