Οργασμός «συμμαχικής απόβασης» σε όλη τη χώρα!!!

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από… όλες τις γωνιές της Ελλάδας, για την οργάνωση των τοπικών οργανώσεων της Δημοκρατικής Συμμαχίας και την αθρόα εγγραφή νέων μελών, είναι εντυπωσιακά! Σε καιρούς χαλεπούς για την πολιτική και τους πολιτικούς, η Συμμαχία κατορθώνει εκείνο που φοβούνται να αποτολμήσουν ακόμη και τα «μεγάλα» (;) παλαιά κόμματα. Βγαίνει στους δρόμους, χτυπά τις πόρτες, απευθύνει κάλεσμα στις τοπικές κοινωνίες και η ανταπόκριση των πολιτών είναι περισσότερο από θετική.

Φυσικά, παραμένουν οι εύλογες επιφυλάξεις, μέχρι να εμπεδωθούν οι πραγματικά ρηξικέλευθες προγραμματικές θέσεις του νέου κινήματος. Κάτι που αναμένεται να οικοδομηθεί στην πορεία προς το πρώτο Ιδρυτικό Συνέδριο και να ολοκληρωθεί σ’ αυτό.

Οι προσχωρήσεις και εγγραφές νέων μελών είναι πράξεις συνειδητής επιλογής και όχι στείρου και προσωποπαγούς φανατισμού! Αυτό κατοχυρώνει τη σταθερότητα και τη διάρκεια του πολιτικού εγχειρήματος που ο Λαός αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερο. Η ζύμωση βρίσκεται εν εξελίξει, γι’ αυτό και η αποτύπωση των αποτελεσμάτων της στις δημοσκοπήσεις είναι ανέφικτη προτού παρέλθει εύλογος πολιτικός χρόνος. Αυτό το γνωρίζουν οι «ειδικοί» και είναι τουλάχιστον «περίεργο» που δεν φροντίζουν να το επισημαίνουν κάθε φορά… Προφανώς ο στόχος είναι η προβοκάτσια και η παραπληροφόρηση, όμως οι Σύμμαχοι έχουν μάθει πια να αντιπαρέρχονται τα φτηνιάρικα απονενοημένα παιχνίδια του παλαιού συστήματος, να εντυπωσιάζουν και να εκπλήσσουν εκ του αποτελέσματος…

Η Συμμαχία είναι γνήσιο Λαϊκό Κίνημα. Οι ανά την Ελλάδα οργανώσεις στηρίζονται αποκλειστικά στην εκούσια και ολοπρόθυμη οικονομική συνδρομή των απλών πολιτών – Συμμάχων, που σε καιρούς οικονομικής ύφεσης αποκτά χαρακτήρα ιδιαίτερα συγκινητικό και ελπιδοφόρο. Αυτό το γνωρίζουν, το βλέπουν, το ζουν οι εκπρόσωποι της παλαιάς πολιτικής τάξης, γι’ αυτό και ο έκδηλος πανικός τούς οδηγεί σε πρωτόγνωρες ύβρεις και σπασμωδικές αντιδράσεις που προσιδιάζουν μόνο σε… παλιάτσους!…!
This entry was posted in ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Μπακογιάννη. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε